► Foredrag

Vi holder gjerne foredrag for hundeklubber, treningsgrupper eller andre. Vi kan etter ønske tilpasse innholdet til f.eks. rase, aktiviteter, ferdighetsnivå osv. Ta kontakt hvis du vil vite mer.

Sterk, frisk og glad 

- om hund og fysisk aktivitet

Kvnne på sparkesykkel med to samojeder som trekker

Fysisk aktivitet skal være moro og sunt! Dette er et foredrag som handler om alt det artige vi kan gjøre sammen med hunden, som er godt både for kroppen og humøret, og som forebygger skader.

 

Foredraget er beregnet på vanlige hundeeiere, men vi tilpasser gjerne til grunntrening og mer spesifikk trening for å forberede hunden for en bestemt hundesport.


Foredraget bygger på forskning, samt egen erfaring med hund og fysisk aktivitet. 

Friluftsliv med hund 1

- om sommerturer og aktiviteter

Hund med kløv i Rondane

Dette er et foredrag om forberedelse og gjennomføring av sommerens langturer og mer hverdagslige aktiviteter i skogen og i fjellet.

 

Du lærer om turplanlegging, ly og leir, utstyr, turmat, kløving og alt som trengs for selv å gjennomføre kortere eller lengre turer med hunden.

 

Bilder og video gir forhåpentligvis ekstra inspirasjon og motivasjon til et aktivt friluftsliv med hund. 

Friluftsliv med hund 2

- om vinterturer og aktiviteter

To samojeder som smiler  og trekker pulk

Dette er et foredrag om forberedelse og gjennomføring av vinterens langturer og mer hverdagslige aktiviteter i skogen og i fjellet.

 

Du lærer om turplanlegging, ly og leir, utstyr, turmat, sikkerhet i vinterfjellet, trekk og alt som trengs for selv å gjennomføre kortere eller lengre turer med hunden.

 

Bilder og video gir forhåpentligvis ekstra inspirasjon og motivasjon til et aktivt friluftsliv med hunden.